Esti parinte? Cauta bona pentru copilul tau!

Angajez bona

Bone recomandate

Bona BUCURESTI - Maria Nicolae Maria N BUCURESTI Buna ziua, Numele meu este Maria, am 25 de ani si ador copiii! Pot spune despre mine ca sunt o persona foarte calma si intelegatoare, vesela si responsabila.

Bona BUCURESTI - Teodora Popa Teodora P BUCURESTI Sunt studenta la facultatea de arhitectura Ion Mincu din Bucuresti.

Bona BUCURESTI - Rodriguez Marta Rodriguez M BUCURESTI Hi! I’m Marta Rodriguez, I’m 19 years old and I’m from Barcelona, Spain.

Bone BUCURESTI

angajez femeie care locuieste in comuna Pantelimon jud. Ilfov, nefumatoare, pentru a ajuta la supraveghere baietel 2 ani, 8 ore/zi, plus menaj usor ( curatenie, mancare). varsta preferata 25-35 ani, careia ii place sa s1 »
ingrijire 2 fetite gemene de 2 ani »
am 2 fetite de 2 si 4 ani.cea mare merge la gradinitaiar cea mica pana acum extrem de dependenta de mine pt ca numai cu mine a stat. doresc o persona calma, calda, iubitoare, dar si foarte inventiva, vesela si energica.1 »
Angajez pe termen lung o femeie cu varsta 40-50 ,preferabil fosta educatoare sau invatatoare, cu program de 7-8 ore pe zi.Salariul este negociabil. »
Angajez bona cu experienta, nefumatoare, varsta 45 - 55 ani, care sa aiba grija de un baietel de 2 ani si 5 luni,impreuna cu mami care are grija de surioara lui nou nascuta. Program 9:00 - 19:00 L-V. Zona metrou Ianculu1 »
Doresc sa angajez o doamna cu varsta cuprinsa intre 45-60 de ani care sa aiba grija de un baietel de 1 an si 4 luni. Nu este necesar sa faca curatenie sau mancare. Se va ocupa strict de baietel: servit masa,schimbat,pli1 »
Sunt o mamica din Craiova, am o fetita de 8 luni si am nevoie de o bona cu oarecare experienta care sa poata avea grija de fetita mea »
Caut bona interna pentru baietel 9 luni, in com Pantelimon, jud Ilfov. Detalii: nefumatoare, serioasa, curata, iubioare de copii, calma, varsta 42- 52 ani. Menaj usor: spalat hainute copil, mancare copil, curatenie 1 »
angajez bona am 2 fetite gemene de 1 an poate sa fie si din alta localitata sa ramana la mine acasa »
Cautam bona interna,cu experienta, nefumatoare, varsta maxim 55 ani, responsabila, calma, rabdatoare, vesela si iubitoare de copii, fara probleme de sanatate si fara alte responsabilitati. Program permanent, 1 weekend l1 »
Dorim sa angajam o doamna serioasa, foarte curata, rabdatoare si nefumatoare. Oferim 7 milioane lunar, masa si cazare si o zi libera pe saptamana. »
-varsta pana in 55 ani, serioasa, devotata -de preferat sa locuiasca in una din zonele: BUCURESTII NOI, CHIBRIT, PAJURA, 1 MAI »
Caut persoana cu experienta in cresterea si educarea unui bebelus, care sa fie blanda, rabdatoare, iubitoare si comunicativa cu copilul dar cel mai important este sa fie o persoana de incredere, serioasa, foarte curata,1 »
Beneficii: - salariu lunar de 1300-1500 ron / luna, program L-V, 09-19 - ore suplimentare platite dublu - concediu anual platit - prime pentru Paste & Craciun - mancare in timpul zilei Cerinte: - experienta rel1 »
« < 1 2 3 4 5 > »