Esti parinte? Cauta bona pentru copilul tau!

Angajez bona

Bone recomandate

Bona BUCURESTI - Victoria Gutu Victoria G BUCURESTI Mă numesc Victoria, sunt născută în Chişinău, iar acum un an m-am mutat la București unde îmi fac și studiile la Universitatea de Muzică.

Bona BUCURESTI - Nicoleta Panait Nicoleta P BUCURESTI Am experienta cu copii de la nou nascuti la 10 ani,am lucrat 26 ani in Italia ,Roma,Milano,Riva del Garda,si un an la Luxemburg.

Bona BUCURESTI - Cristina Dumitru Cristina D BUCURESTI Stimata familie, Am 60 de ani,sunt pensionara,dar asta nu inseamna ca sunt si terminata fizic si psihic.

Bone BUCURESTI

angajez femeie care locuieste in comuna Pantelimon jud. Ilfov, nefumatoare, pentru a ajuta la supraveghere baietel 2 ani, 8 ore/zi, plus menaj usor ( curatenie, mancare). varsta preferata 25-35 ani, careia ii place sa s1 »
ingrijire 2 fetite gemene de 2 ani »
am 2 fetite de 2 si 4 ani.cea mare merge la gradinitaiar cea mica pana acum extrem de dependenta de mine pt ca numai cu mine a stat. doresc o persona calma, calda, iubitoare, dar si foarte inventiva, vesela si energica.1 »
Angajez pe termen lung o femeie cu varsta 40-50 ,preferabil fosta educatoare sau invatatoare, cu program de 7-8 ore pe zi.Salariul este negociabil. »
Angajez bona cu experienta, nefumatoare, varsta 45 - 55 ani, care sa aiba grija de un baietel de 2 ani si 5 luni,impreuna cu mami care are grija de surioara lui nou nascuta. Program 9:00 - 19:00 L-V. Zona metrou Ianculu1 »
Doresc sa angajez o doamna cu varsta cuprinsa intre 45-60 de ani care sa aiba grija de un baietel de 1 an si 4 luni. Nu este necesar sa faca curatenie sau mancare. Se va ocupa strict de baietel: servit masa,schimbat,pli1 »
Sunt o mamica din Craiova, am o fetita de 8 luni si am nevoie de o bona cu oarecare experienta care sa poata avea grija de fetita mea »
Caut bona interna pentru baietel 9 luni, in com Pantelimon, jud Ilfov. Detalii: nefumatoare, serioasa, curata, iubioare de copii, calma, varsta 42- 52 ani. Menaj usor: spalat hainute copil, mancare copil, curatenie 1 »
angajez bona am 2 fetite gemene de 1 an poate sa fie si din alta localitata sa ramana la mine acasa »
Cautam bona interna,cu experienta, nefumatoare, varsta maxim 55 ani, responsabila, calma, rabdatoare, vesela si iubitoare de copii, fara probleme de sanatate si fara alte responsabilitati. Program permanent, 1 weekend l1 »
Dorim sa angajam o doamna serioasa, foarte curata, rabdatoare si nefumatoare. Oferim 7 milioane lunar, masa si cazare si o zi libera pe saptamana. »
-varsta pana in 55 ani, serioasa, devotata -de preferat sa locuiasca in una din zonele: BUCURESTII NOI, CHIBRIT, PAJURA, 1 MAI »
Caut persoana cu experienta in cresterea si educarea unui bebelus, care sa fie blanda, rabdatoare, iubitoare si comunicativa cu copilul dar cel mai important este sa fie o persoana de incredere, serioasa, foarte curata,1 »
Beneficii: - salariu lunar de 1300-1500 ron / luna, program L-V, 09-19 - ore suplimentare platite dublu - concediu anual platit - prime pentru Paste & Craciun - mancare in timpul zilei Cerinte: - experienta rel1 »
« < 1 2 3 4 5 > »