Adrian Cristian G. (#33241)

Bona BUCURESTI · Bona full-time· Barbat,  28 ani· < 1 ani experienta babysitting · Facultate · 375 - 500 RON / pe saptamana Nefumator

Scrisoare de intentie

Sunt o persoana liniștită, am o atitudine pozitivă asupra vieții și cred că oricine are potențialul să ajungă exact cine dorește dacă muncește pentru acest țel. Sunt foarte cald cu oamenii în relațiile sociale cu aceștia, știu a mă face foarte plăcut și oamenii gravitează spre mine din pricina acestui lucru. Îmi place să ajut pe cei ce au nevoie de acest lucru și doresc în permanent a mă ridica și a deveni o persoană mai bună, mai echilibrată și mai înțeleaptă. Calitatea ce mă pune în ipostaza de a aplica la un asemenea job este faptul că pot relaționa foarte ușor cu persoane noi, indiferent de vârstă, mă exprim foarte ușor și sunt foarte fluent și cursiv și mă fac foarte repede plăcut. Mă atașez foarte ușor de o cauză și devin foarte serios spre a duce la finalitatea acesteia, nu mă las bătut și nu fug pe neașteptate din fața unei probleme sau a unei situații delicate. Rezolv probleme activ și logic atunci când acestea îmi sunt prezentate. Sunt o persoană foarte jucăușă, chiar dacă din punct de vedere profesional exercit o seriozitate fermă și nu iau lucrurile ca pe o glumă, nu ezit să fiu haios și distractiv când momentul o cere, este foarte important pentru un copil să aibă pe cineva cu care să se poată juca, în care să aibă încredere și care să îl poată înțelege mai bine, vârsta și facultatea pe care am absolvit-o sunt două aspecte care constituie un avantaj din acest punct de vedere. Nu am o experiență foarte vasă în acest domeniu dar experiența pe care o am până în prezent cu copiii de toate vârstele a fost un succes și doresc să formez o experiență mai vastă în domeniu.

Experienta profesionala

1 an experienta babysitting

Experiența mea ca și babbysitter constă în perioade relativ scurte de timp (min o zi, maxim o săptămână) petrecute cu copiii verilor mei pe parcursul ultimilor doi ani. Aceștia mă rugau să vin și să am grijă de fata și băiețelul lor de trei ani, gemeni cât timp erau plecați din oraș, ducându-se la țară ori fiind plecați din punct de vedere profesional.

Preferinte angajare

Disponibilitate bona

Tarif:
375 - 500 RON pe saptamana
1500 - 2000 RON pe luna
Numar maxim de copii :
2
Varste copii:
0-1 ani, 1-3 ani, 3-10 ani, 10+ ani
Locatie ingrijire copil:
bona externa
Transport propriu:
Da
  L Ma Mi J V S D
00 - 03              
03 - 06              
06 - 09              
09 - 12              
12 - 15              
15 - 18              
18 - 21              
21 - 24              
 
Disponibil
 
Indisponibil

Competente & Alte servicii prestate

Necompletat

Zona preferata

Cartier bona
Centru Civic
Disponibil(a) si in cartierele
Aparatorii Patriei,Aviatiei,Aviatorilor,Balta Alba,Baneasa,Berceni,Bucurestii Noi,Chitila,Colentina,Cotroceni,Crangasi,Damaroaia,Domenii,Dorobanti,Dristor,Drumul Taberei,Dudesti,Ferentari,Floreasca,Fundeni,Gara de Nord,Ghencea,Giulesti,Giurgiului,Grivita,Iancului ,Mihai Bravu,Militari,Muncii,Obor,Oltenitei,Pajura,Pantelimon,Pipera,Primaverii,Rahova,Stefan cel Mare,Tei,Timpuri Noi,Tineretului,Titan,Vacaresti,Victoriei,Vitan
 

 

Studii si aptitudini

Nivelul educational:
Facultate
Scoala:
Universitatea Ecologică București
Religie:
Ortodoxa
Hobby:
Imi place foarte mult parcul Izvor, petrec foarte mult timp acolo plimbându-mă, îmi plac jocurile de orice fel și îmi place foarte mult conceptul de joc, este foarte important să ști să te joci și să fi distractiv în special în domeniul babysitting-ului. Îmi place să cânt în timpul meu liber și să mă bucur de un film bun. Îmi place să citesc, mai ales literatură de specialitate din psihologie. Am o educatie bine pusă la punc ce se reflectă în modul de abordare pe care îl aleg atunci când relaționez cu cei din jurul meu. îmi place să discut subiecte de orice natură cu o paletă foarte diversă de oameni, inclusiv copii.
Calificari: Necompletat