Cecilia B. (#9782)

Bona BUCURESTI · Bona full-time· Femeie,  58 ani· 6 ani experienta babysitting · Facultate · 18 - 20 RON / pe ora Nefumatoare

Scrisoare de intentie

Buna ziua,

Sunt o persoana calma, echilibrata, pedanta, am capacitatea de a intelege si respecta regulile de disciplina pentru cresterea si educarea copiilor, ceea ce consider ca este lucrul cel mai important intr-o familie.  Imi place sa fiu  punctuala si imi indeplinesc la termen indatoririle , consider ca este modul cel mai corect de a relationa cu cei din jurul meu.

Vreau  sa  vin in sprijinul parintilor cu sfaturi si cu initiativa matura,  pentru aceasta ma mobilizez sa identific  tot ceea ce  este specific  la fiecare varsta a copilului pentru a se dezvolta  nu doar fizic, ci si ca o persoana sociabila.  Va rog sa ma credeti ca sunt o persoana  onesta, care pun mult suflet in relatia cu copiii.

Va marturisesc ca eu, ca mama, stiu ca este bine sa ai un ajutor in cresterea copiilor. Doresc sa fiu bona sau baby-sitter pentru ca aceasta  este o vocatie  si eu ma simt apropiata de copii. Am disponibilitatea de a-i asculta pe copii si de a discuta cu ei, iar prin joaca sau povesti le formez capacitatea de exprimare atat in limba romana cat si in engleza. Pentru copiii pana la 6 ani voi activa 'like a kindergarten governess' ;  copiii de la 6 la 10 ani sper sa ma perceapa mai degraba 'as a teacher'.

            Locuiesc si lucrez in sectorul 1, bd. Ion Mihalache (piata 1 Mai), subliniez ca intentionez sa lucrez in continuare doar in zone apropiate de parcurile Kiseleff si Herastrau.

Experienta profesionala

7 ani experienta babysitting

Pe langa experienta de mama a 2 copii care acum au 29 si 27 ani, am experienta cu alti copii: - o fetita preluata de la 4 luni pana la 5 ani si in paralel de fratele cel mic pana la 2 ani si 11 luni, program full-time; - anterior m-am ocupat succesiv de 2 copii de 3,5 ani pe perioade de la 2 luni la 5 luni, program full-time; - anterior am avut grija de un bebe de la 3 luni pana la 1 an, program full-time; - inainte am ingrijit part-time un nou-nascut pana la 5 luni si un copil de 2 ani .

Preferinte angajare

Disponibilitate bona

Tarif:
18 - 20 RON pe ora
Numar maxim de copii :
1
Varste copii:
0-1 ani, 1-3 ani, 3-10 ani, 10+ ani
Locatie ingrijire copil:
bona externa
Transport propriu:
Nu
  L Ma Mi J V S D
00 - 03              
03 - 06              
06 - 09              
09 - 12              
12 - 15              
15 - 18              
18 - 21              
21 - 24              
 
Disponibil
 
Indisponibil

Competente & Alte servicii prestate

GatitCondus copiii la scoala/gradinitaDiverse comisioane

Zona preferata

Cartier bona
Aviatorilor
Disponibil(a) si in cartierele
Aviatiei,Centru Civic,Domenii,Dorobanti,Grivita,Primaverii,Victoriei
 

 

Studii si aptitudini

Nivelul educational:
Facultate
Scoala:
IPB
Religie:
Ortodoxa
Hobby:
croitorie, excursii
Calificari: Necompletat