Tina S. (#21187)

Bona BUCURESTI · Bona full-time· Femeie,  42 ani· 6 ani experienta babysitting · Facultate · 15 - 20 RON / pe ora Nefumatoare

Scrisoare de intentie

Din martie a.c. sunt disponibila pentru supraveghere copii micuti (scolari si prescolari) precum si pentru ajutor la efectuarea temelor. Rog mamicile doritoare de babby-sitter (cat si pe cele care considera bine-venit un ajutor la temele scolarilor) sa ma contacteze si pe tel. Stapanesc la nivel mediu limba engleza (scris si vorbit) si franceza la nivel incepator, usor conversational.

Experienta profesionala

7 ani experienta babysitting

Am fost bona unui superb baietel (de la 3 la 7 anisori), de care m-am ocupat (in medie) cateva ore pe zi. Il aduceam de la gradinita (si apoi de la scoala), ii dadeam sa manance, il duceam in parc si il supravegheam la joaca alaturi de alti copilasi, iar cand vremea nu permitea activitati in aer liber, petreceam timpul cu folos si placere in casa. Ii citeam povesti, il invatam poezii si cantecele iar dupa ce a inceput scoala l-am ajutat la lectii, l-am ajutat sa invete sa scrie si sa citeasca, plus alte activitati specifice varstei: colorat sau pictat diverse planse, modelare plastilina sau construit diverse lucrusoare; faceam impreuna diverse jocuri de puzzle, lego sau jocuri pentru dezvoltarea memoriei etc In plus, mentionez si experienta anterioara in supravegherea copilasilor de varste mici si mijlocii (4 - 10 ani), in situatii diverse (ocazionale) care au implicat tot activitati joaca dar si de dezvoltare a capacitatilor de atentie, memorare etc... In ce priveste adolescentii, pot preciza ca am supravegheat perioade lungi si mai ales ajutat la teme si la imbunatatirea situatiei scolare, doua fete superbe, de 15 si 18 ani, pe o perioada destul de lunga, pana la terminarea liceului si promovarea examenului de bacalaureat. Am mai oferit ajutor la temele pentru scolari din clasele I - VI, si pregatirea temelor speciale de limba si literatura romana pentru elevi clasele VII-XII. Stapanesc la nivel mediu limba engleza (scris si vorbit) si franceza la nivel incepator, conversational.

Preferinte angajare

Disponibilitate bona

Tarif:
15 - 20 RON pe ora
Numar maxim de copii :
2
Varste copii:
3-10 ani, 10+ ani
Locatie ingrijire copil:
bona externa
Transport propriu:
Da
  L Ma Mi J V S D
00 - 03              
03 - 06              
06 - 09              
09 - 12              
12 - 15              
15 - 18              
18 - 21              
21 - 24              
 
Disponibil
 
Indisponibil

Competente & Alte servicii prestate

Condus copiii la scoala/gradinitaDiverse comisioane

Zona preferata

Cartier bona
Drumul Taberei
Disponibil(a) si in cartierele
Cotroceni,Crangasi,Ghencea,Militari,Stefan cel Mare
 

 

Studii si aptitudini

Nivelul educational:
Facultate
Scoala:
UCB (Marketing si Management in Afaceri Economice)
Religie:
Ortodoxa
Hobby:
Din martie a.c. sunt disponibila pentru supraveghere copii micuti (scolari si prescolari) precum si pentru ajutor la efectuarea temelor, Rog mamicile doritoare de babby-sitter (cat si pe cele care considera bine-venit un ajutor la temele scolarilor) sa ma contacteze si pe tel. In privinta hobby-urilor, imi place sa cultiv si sa ingrijesc plante de apartament. Detin cca 100 de plantute din diverse specii si varietati florale.
Calificari: Necompletat