Bone

Bone recomandate

Bona BUCURESTI - Cecilia Bala Cecilia B BUCURESTI

Bona BUCURESTI - Elena Costinescu Elena C BUCURESTI Sunt profesoara pensionara.

Bona BUCURESTI - Tina Simon Tina S BUCURESTI Din martie a.

Vezi toate bonele din orasul tau

Fie ca ai nevoie de o bona care sa te ajute cu ingrijirea copilului, de o bona care sa iti duca si sa iti ia copilul de la gradinita, de o bona care sa te ajute si la treburile casnice sau de o bona care sa se ocupe si de pregatirea lectiilor cu cel mic, pe CautaBona.ro gasesti bone pentru aceste situatii si nu numai.

Iti prezint in continuare cateva categorii de bone din care poti alege mai usor persoana potrivita:

Bone noi pe site

Vrei sa vezi ultimele bone inscrise pe site, plecand de la premiza ca o bona proaspat inscrisa este foarte interesata de gasirea unui job cat mai rapid?
Foloseste optiunea 'Sortare dupa' pe care o gasesti in partea dreapta sus a paginii cu bone din orasul care te intereseaza si alege 'Ultimele adaugate'!

Nu uita ca iti punem la dispozitie si un RSS care sa te tina la curent cu ultimele bone inscrise.
Click aici pentru a vedea ultimele bone din Bucuresti!

Bone cu poza

Conform feedback-ului primit de la parinti, unul din principalele criterii de alegere a unei bone de pe site este prezenta unei poze in profilul acesteia. Cu cat poza e mai reprezentativa pentru meseria de babysitter pe care si-o doreste, cu atat mai bine.
Pentru a gasi bonele cu poza la profil, foloseste bifa din Cautarea avansata 'Are poza'.
Click aici pentru a vedea bone din Bucuresti cu poza!

Bone testate psihologic

In acest moment, oferim posibilitatea bonelor din Bucuresti sa aiba gratuit un profil psihologic in completarea profilului de pe site.
Pentru a selecta doar bone cu profil psihologic, poti folosi atat sortarea cat si bifa 'Are profil psihologic' din filtrele cautarii avansate.
Pentru bone testate psihologic, click aici!

Bone in varsta

Pentru parintii care vor sa faca selectia cautand printre bone mai in varsta, recomandam folosirea filtrului de varsta. Daca vrei sa alegi dintre bonele de peste 45 ani de pe site, click aici!
Citeste mai multe despre cat de mult conteaza varsta bonei, despre avantajele si dezavantajele angajarii unei bone in varsta aici.

Bone cu referinte

Referintele sunt foarte importante in momentul in care iei decizia de a angaja o persoana pentru ingrijirea micutului tau.
Nu strica niciodata sa contactezi persoanele pe care bonele le trec la recomandari si sa le soliciti mai multe detalii despre colaborarea pe care au avut-o cu bona respectiva. Pe site, in profilul bonei, poti vedea atat recomandari de la parintii de pe site care au intrat in contact sau au apelat la serviciile bonei cat si referintele de la alti angajatori. Unele bone au trecut in scrisoarea de intentie ca pot aduce referinte de la fostii angajatori daca li se solicita acest lucru.
Click aici sa vezi bone cu referinte!

Bone din Romania pe orase

In functie de orasul in care cauti bona, poti cauta prin lista noastra:

Bone Bucuresti

Bone Cluj

Bone Constanta

Bone Iasi

Bone Timisoara

Bone Brasov

Click aici pentru a consulta toata lista de bone disponibile in fiecare oras din Romania pe CautaBona.ro.

Alte tipuri de bone

CautaBona.ro iti pune la dispozitie filtre pentru a face tot felul de cautari printre bonele de pe site: poti selecta bone interne, bone care vor sa presteze inclusiv servicii de menaj in acelasi tarif, bone care stiu limbi straine, bone interne (care vor locui la domiciliul tau), bone part-time sau bone care sunt momentan angajate insa pot fi disponibile la data la care ai nevoie de serviciile unei bone.

Ti-ai dori sa sortezi si altfel bonele de pe site?
Trimite-ne un mesaj folosind formularul de contact si vom tine cont de sugestia ta!

CautaBona.ro in Romania:

Bona Arad I Bona Braila I Bona Brasov I Bone Bucuresti I Bone Constanta I Bona Cluj I Bona Galati I Bone Iasi I Bona Ploiesti I Bona Sibiu I Bona Suceava I Bona Targu-Mures I Bone Timisoara I Bone I Bona part time I Bona interna

Toate sfaturile
CautaMenajera.ro CautaInfirmiera.ro