Click aici

Esti parinte? Cauta bona pentru copilul tau!

Baby Sitter fetita 3 ani Seara si in week-end ocazional Vacaresti Sun plaza
Marilena P

Baby Sitter fetita 3 ani Seara si in week-end ocazional Vacaresti Sun plaza     ANUNT EXPIRAT

Tipul postului: extern

Detalii job:

Caut baby sitter eleva (min 16 ani) sau studenta, pentru supraveghere ocazional fetita 3 ani si 3 luni, in zona Vacaresti, Sun Plaza.

Cerinte obligatorii: persoana inteligenta, de incredere, limba romana corect, vesela, comunicativa, punctuala si care sa stie sa respecte instructiuni, sa fie de acord sa adun referinte despre ea (parinti, vecini, profesori, etc), sa fie disponibila la cerere cu anunt cu o zi inainte;
Locuinta in zona Vacaresti, Tineretlui, Timpuri Noi, big berceni, dupa ora 22 transport cu masina., vor fi ocazii cand va fi nevoie sa stea pana la ora 23-24. Se va da o proba de lucru de o ora in cadrul primei intalniri.
De preferat: experienta (inclusiv frati mai mici), liceu pedagogie, o limba straina vorbita corect, scoala de muzica sau de arta;

Suntem o familie de oameni educati si seriosi, oferim siguranta maxima.
Oferta este pentru 10-15 ore pe saptamana in medie, vor fi saptamani cand nu va vom solicita, de accea acest job nu este pentru cineva care are nevoie de un venit permanent si sigur. Programul este dupa ora 16-17 seara pana la 24 uneori, iar in week-end in functie de necesitati.
Cerintele sunt strict legate de copil, fara menaj sau gatit (iesiri in parc, jocuri si desen acasa, masa, culcat la pranz, etc). Plata se va face la ora.

Rog numai persoanle care intrunesc cerintele obligatorii sa raspunda la acest anunt. Multumesc!

Localitate: BUCURESTI

Job permanent ? Ocazional

Program: 8:00-18:00

Salariu: 0 RON / Ora

Varsta copii: 3-10 ani

Numar copii: 1

Valabilitate: (acest anunt a expirat)

Aplica la acest anunt (gratuit)


Pentru a aplica la un job, trebuie sa fii inregistrat

Cauta

Cauta anunturi

Cauta alte anunturi in BUCURESTI