Avantajele angajarii unei bone in perioada Sarbatorilor de Iarna

Bone recomandate

Bona BUCURESTI - Maria Creteanu Maria C BUCURESTI .

Vezi toate bonele din orasul tau

Fie ca pleci in vacanta, fie ca esti la serviciu in perioada Sarbatorilor de Iarna, angajarea unei bone care sa aiba grija de copilul tau devine absolut necesara. Ideea de a avea o bona este o alternativa potrivita indiferent de situatie, pentru ca micutul tau sa se bucure de cea mai buna atentie.
Iata care sunt motivele pentru care ar trebui sa cauti o bona, in aceste momente:

Poti pleca in concediu fara copil

Simti ca ai ajuns la capatul puterilor, ca nu mai poti sa dai randament la serviciu? Inseamna ca ai nevoie de o vacanta, deoarece acum la sfarsit de an s-a acumulat foarte mult stres. Asadar, daca ai decis sa-ti petreci vacanta undeva la munte, la o altitudine foarte ridicata, pentru a schia, nu este recomandat sa-ti iei copilul cu tine, mai ales daca varsta acestuia este destul de mica.
Desi este un lucru extrem de dificil sa pleci in concediu fara copil si ai luat foarte greu aceasta decizie, poti avea siguranta ca micutul tau ramane cu o persoana de incredere. O bona cu experienta stie cum trebuie sa se poarte cu micutul tau cand sunteti plecati, pentru a nu va simti lipsa. Ii va arata poze cu voi, ii va povesti despre locurile in care veti merge si ii va aduce mereu aminte ca ii veti cumpara jucarii noi, mult mai frumoase decat cele pe care le are in prezent.
Mai mult decat atat, nu uita ca relatia cu sotul tau este baza familiei. Asadar, este un moment foarte bun sa petreceti impreuna clipe minunate, in care sa reaprindeti flacara pasiunii.

Poti lua bona cu voi in vacanta

O varianta extrem de practica pentru a petrece o vacanta relaxanta este angajarea unei bone care sa va insoteasca oriunde vreti sa mergeti. Astfel, veti fi mereu impreuna cu copilul, iar in momentele in care trebuie sa mergeti la o petrecere care are loc seara seara sau vreti sa aveti parte de intimitate, bona va fi cea care ramane cu micutul.
Inainte de a pleca in concediu, stabileste cu bona ce anume trebuie sa faca aceasta si reaminteste-i faptul ca indatoririle ei nu s-au schimbat. Ea trebuie sa aiba in continuare grija de copil, indiferent ca pentru voi este vacanta.

Bona in vacanta scolara a copilului

Pentru ca nu iti poti lasa copilul singur acasa in vacanta de iarna, cu siguranta ai nevoie de o bona doar pentru aceasta perioada. Asa ca, poti angaja o persoana avizata care sa aiba grija de copilul tau cand tu esti la serviciu. In functie de calificarile acesteia, babysitter-ul se poate ocupa de ingrijirea copilului, il va ajuta sa-si faca temele si il va scoate la plimbare.

Poti face cumparaturile de Sarbatori in liniste

Sarbatorile de iarna vin la pachet cu multe cadouri, deci implicit cu multe cumparaturi. Pentru ca micutul tau nu sta locului si trebuie sa va concentrati toata atentia asupra lui, poti angaja pe o perioada scurta o bona, care sa stea cu cel mic cand voi sunteti plecati. Asa ca vei uita de vaicareala, tipetele si plansetul de care aveati parte de fiecare data cand mergeati prin magazine.

Ingrijire copil plus menaj

Pentru ca Sarbatorile de iarna trebuie sa te gaseasca cu casa curata, angajarea unei bone care sa faca si menajul este o varianta excelenta. Asadar, inainte de a angaja o bona care sa stea cu copilul tau in aceasta perioada, discuta si acest aspect al efectuarii curateniei.
Daca vrei sa angajezi o menajera, cauta printre menajerele inscrise pe CautaMenajera.ro!
Autor: Ana-Maria Dragomir


CautaBona.ro in Romania:

Bona Arad I Bona Braila I Bona Brasov I Bone Bucuresti I Bone Constanta I Bona Cluj I Bona Galati I Bone Iasi I Bona Ploiesti I Bona Sibiu I Bona Suceava I Bona Targu-Mures I Bone Timisoara I Bone I Bona part time I Bona interna

Toate sfaturile
CautaMenajera.ro CautaInfirmiera.ro