Bona pentru vacanta de vara

Bone recomandate

Bona BUCURESTI - Maria Creteanu Maria C BUCURESTI .

Vezi toate bonele din orasul tau

Chiar daca micutul tau a intrat in vacanta si are toata vara libera, nu acelasi lucru poti spune si despre tine. Programul tau de lucru este la fel de incarcat ca in oricare moment al anului si nu iti poti permite un concediu de trei luni, in care sa petreci timpul cu el. Asadar, intr-o perioada in care nu poti sa stai cu micutul tau 24 de ore din 24, iar cursurile lui s-au terminat, angajarea unei bone pentru vacanta de vara devine necesara!

Iata de ce este o idee buna sa angajezi o bona pentru vacanta de vara si cam cum ai putea-o folosi cel mai bine, astfel incat micutul tau sa beneficieze de cea mai buna ingrijire, iar tu de cateva momente binemeritate de relaxare!

Bona - ajutor in vacanta de vara a copilului


Pana acum, micutul tau avea un program de scoala stabil si reuseai sa intocmesti un program astfel incat sa il ia cineva de la scoala si sa petreci si tu cat mai mult cu el.

Acum, micutul tau are fiecare zi de vara libera, in timp ce voi, parintii, sunteti nevoiti sa stati peste opt ore la birou.

In mod cert, nu poti lasa copilul singur acasa in aceste ore. Solutia: bona pentru vacanta de vara. O bona cu experienta va sti cum sa creeze un program distractiv, dar si educativ, pentru micutul tau, astfel incat timpul petrecut cu ea sa fie fructificat la maximum.

Micutul tau poate ramane conectat la activitatile scolare, daca bona are grija sa il ajute sa isi puna la punct temele de vacanta si sa aprofundeze anumite materii unde are probleme.

Avantajul de a avea o bona in vacanta de vara este ca poti sa stabilesti un program clar si stabil, pe care aceasta trebuie sa il urmeze, astfel incat micutul tau sa se relaxeze, distreze, dar sa aiba si activitati educative, care il ajuta sa se dezvolte intelectual si sa-si imbogateasca cultura generala.

Cu o dadaca cu experienta nu mai trebuie sa iti faci griji ca micutul tau este in pericol in lipsa ta, nu respecta indicatiile tale sau ca petrece timpul in fata calculatorului, in compania jocurilor video, de dimineata pana seara, cand ajungi acasa.

Cu bona in vacanta

In momentul in care te gandesti sa anagajezi o bona pentru vacanta de vara a copilului, ia in calcul cateva posibilitati pe care sa le negociezi cu ea, de exemplu, legate de posibilitatea de a merge cu voi in vacanta.

Daca esti foarte obosita si vrei sa ai o vacanta tihnita si relaxanta, poti lua in calcul posibilitatea ca bona sa mearga cu voi si sa aiba grija de cel mic. In acest fel, iti vei permite sa mergi la tratamente spa sau la alte proceduri de relaxare din vacanta, fara a avea mereu grija copilului.

Vacanta de vara fara copil, cu ajutorul bonei

Daca ti-ai programat o binemeritata vacanta romantica alaturi de partener si iti doresti cateva zile departe de responsabilitatile de parinte, atunci bona pentru vacanta de vara este alegerea ideala.

Poate ca iti este greu sa stai departe de prichindelul tau, insa este recomandat ca din cand in cand, sa mai reaprindeti flacara pasiunii in cuplu si sa petreceti ceva timp impreuna, pentru a intari si mai mult relatia.

Daca vrei sa lasi copilul pe maini bune, alege o bona cu experienta. Stabileste un plan si un program pentru toata perioada in care vei lipsi, lasa o lista cu numere de telefon la care puteti fi gasiti, dar si ale altor rude din apropiere si vorbeste cu prietenii tai sa o mai viziteze din cand in cand, pentru a vedea daca totul este in ordine sau mai are nevoie de ceva.

Daca vrei sa angajezi o bona cu experienta, cauta printre bonele inscrise pe Cautabona.ro!

CautaBona.ro in Romania:

Bona Arad I Bona Braila I Bona Brasov I Bone Bucuresti I Bona Constanta I Bona Cluj I Bona Galati I Bona Iasi I Bona Ploiesti I Bona Sibiu I Bona Suceava I Bona Targu-Mures I Bona Timisoara I Bone I Bona part time

Toate sfaturile
CautaMenajera.ro CautaInfirmiera.ro