Cand e cazul sa angajezi o bona

Bone recomandate

Bona BUCURESTI - Maria Creteanu Maria C BUCURESTI .

Vezi toate bonele din orasul tau

Bona este un ajutor de nadejde in momentul in care, spre exemplu, mama copilului nu mai poate face fata si este in permanenta obosita sau atunci cand copilul are nevoie de o atentie deosebita.
Iata cateva momente in care este indicat sa angajezi o bona, atata pentru linistea ta cat si pentru bunastarea copilului tau.

Cand copilul nu se integreaza la gradinita/cresa

Daca micutul tau are probleme de socializare si nu ii place nicicum sa isi petreaca timpul la gradinita, este cazul sa angajezi un babysitter care sa se muleze perfect pe nevoile copilului. Desigur, este imperios necesar ca aceasta sa aiba o pregatire buna si un pachet de cunostinte cat mai vast.
In acest fel, cel mic va sta acasa, va invata tot ce poate invata la gradinita (poate chiar mai mult) si va avea toata atentia asupra lui. De asemenea, o alta parte buna a unei bone este aceea ca programul il poti face tu, asa cum consideri ca este cel mai bine pentru copilul tau.

Cand vrei sa te intorci la job

Daca ai stat acasa cu copilul, iar acum trebuie sa te intorci la munca, opteaza pentru ajutorul oferit de o bona. Tu vei merge la birou si iti vei face toate treburile linistita, iar copilul tau va primi toata atentia necesara.

Cand esti obosita si nu mai faci fata

Desigur, copilul tau este cea mai mare bucurie a vietii tale, dar poti ajunge intr-un moment in care simti ca pur si simplu esti extrem de obosita si nu mai poti avea grija de el asa cum trebuie.
De asemenea, atunci cand copilul este foarte mic si are nevoie sa fie cineva cu ochii pe el 24 de ore din 24, exista mari sanse sa nu te descurci de una singura. Nu poti pleca la cumparaturi, nu te poti relaxa mai mult timp in baie (lucru de care ai foarte multa nevoie intr-o astfel de perioada) si nu poti face multe alte lucruri pe care ti le doresti.
Pentru ca tu sa fii mai relaxata si sa nu traiesti intr-o tensiune maxima, este indicat sa ceri ajutorul unei bone (chiar si part time). Timpul pe care aceasta il va petrece cu copilul tau, iti va da o mare libertate de miscare chiar si numai pentru cateva ore.

Cand bunicii nu mai fac fata

De cele mai multe ori bunicii sunt cei care stau cu copilul si au grija de el insa exista diverse situatii din cauza carora ei nu isi mai pot petrece timpul cu cel mic. Asadar, intr-un asemenea caz nu iti ramane alta optiune decat angajarea unei bone.

Cand ai nevoie de ajutor cu copilul dar si in activitatile casnice

Poti opta pentru angajarea unei bone care sa te ajute si in menaj (mai ales daca varsta copilului ii permite si acest lucru) sau poti sa te gandesti sa angajezi doar o menajera, daca doresti sa iti dedici timpul ingrijirii copilului. Daca te incadrezi in aceasta situatie, iti recomandam sa consulti lista Menajera Bucuresti sau sa lista de menajere din orasul tau.

Autor: Ana-Maria Popa


CautaBona.ro in Romania:

Bona Arad I Bona Braila I Bona Brasov I Bone Bucuresti I Bone Constanta I Bona Cluj I Bona Galati I Bone Iasi I Bona Ploiesti I Bona Sibiu I Bona Suceava I Bona Targu-Mures I Bone Timisoara I Bone I Bona part time I Bona interna

Toate sfaturile
CautaMenajera.ro CautaInfirmiera.ro