CONCURS: Castiga un scaun de hranit bebelusul, oferit de cautabona.ro!

Bone recomandate

Bona BUCURESTI - Maria Creteanu Maria C BUCURESTI .

Vezi toate bonele din orasul tau

Esti mamica si ai blog? Poti castiga un frumos scaunel de hranit bebelusul! Tot ce trebuie sa faci este sa ajuti si alte mamici sa-si gaseasca o bona de incredere pentru copilul lor, prin postarea articolului (integrala sau partiala) cu informatii utile despre serviciul de babysitting la tine pe blog.

Castiga un scaun de hranit bebelusul

Ajuta si alte mamici sa-si gaseasca o bona de incredere pentru copilul lor, prin postarea articolului (integrala sau partiala) cu informatii utile despre serviciul de babysitting la tine pe blog. Articolul il gasesti AICI

Cautabona.ro este primul serviciu online de babysitting din Romania care vine in ajutorul parintilor ocupati, cu peste 10.000 de profile de bone din toata tara. Pana in momentul de fata, peste 1500 de parinti si-au gasit bona prin intermediul site-ului cautabona.ro.

Conditii de participare la concurs

Pentru a intra in concurs, trebuie sa publici acest articol (Articolul il gasesti AICI ) la tine pe blog si sa dai Like la pagina de facebook Cautabona.

In momentul in care ai postat articolul trimite un email cu linkul si numele tau la adresa carmen.iliescu@cautabona.ro .

Castigatorul concursului va fi ales in urma tragerii la sorti.

Perioada de participare la concurs

Concursul se desfasoara in perioada 23 iulie – 23 august 2012. Se va alege un singur participant la concurs, in data de 24 august.

Mult succes!

* Premiul se ridica de la sediul nostru pe baza actului de identitate. In cazul expedierii, castigatorul va plati taxa de livrare a premiului (taxa de curierat).

Toate sfaturile
CautaMenajera.ro CautaInfirmiera.ro