Bona ideala pentru copilul tau - Cum sa o gasesti

Bone recomandate

Bona BUCURESTI - Maria Creteanu Maria C BUCURESTI .

Vezi toate bonele din orasul tau

Daca stii exact ce anume cauti de la o bona, poti trece la procesul de angajare. Desfasurarea acestuia poate fi destul de anevoios, pentru ca nu este intotdeauna usor sa gasesti persoana ideala careia i-ai incredinta copilul tau. Dar, cu ajutorul site-ului CautaBona.ro si urmandu-ti intuitia, ai toate sansele sa angajezi bona ideala.

Cum gasesti o bona pe CautaBona.ro

Primul pas il constituie alcatuirea unui profil. Trebuie doar sa iti alegi un nume de utilizator si sa iti completezi datele personale: judetul unde locuiesti, data nasterii si datele de contact (email, telefon mobil sau fix). Poti opta pentru afisarea sau nu a numarului de telefon.

Dupa ce te-ai logat pe site cu numele de utilizator, incepe cautarea printre profilurile bonelor inscrise. Motorul de cautare este simplu si eficient: selectezi judetul unde locuiesti si, optional, incadrarea bonei (interna sau externa), daca doresti sa aiba transport propriu sau daca fumeaza.

De asemenea, pentru o cautare avansata mai poti selecta alte detalii: suma pe care o poti oferi, preferinta pentru cunoasterea limbilor straine si diferite abilitati pe care ai dori sa le aiba viitoarea ta bona (gatit, permis de conducere, certificat de calificare ca babysitter, curs de prim ajutor, etc.).

CautaBona.ro iti da posibilitatea de a lansa si un anunt de cautare a unei bone pentru copilul tau. Oferi cantitatea de informatie pe care o consideri necesara, un numar de telefon, si astepti sa fii contactata de persoanele interesate de job.

CautaBona.ro functioneaza legal. Mai mult, bonele au posibilitatea de a-si atasa la profil si analizele medicale sau orice alte diplome sau acte, video, poze, pentru ca tu sa obtii toate informatiile necesare.

Cum faci selectia

Bona trebuie sa fie o persoana care intr-adevar iubeste copiii si este mereu cu zambetul pe buze, asa ca nu ezita sa iti faci o lista cu intrebari care te vor ajuta sa iti formezi o parere despre cine este si cum este aceasta. Nu ti-ai dori ca persoana angajata sa experimenteze pentru prima data meseria de bona pe copilul tau sau sa nu aiba rabdarea si tactul necesar educarii unui copil.

Analizele medicale sunt, de asemenea, foarte importante. Roag-o sa iti prezinte un examen medical recent si o evaluare psihologica. Ai nevoie de o persoana echilibrata din punct de vedere emotional, care sa nu faca abuz de autoritate si sa nu incerce sa te substituie.

Testul cel mare il constituie insa intalnirea cu copilul. Observa cu atentie reactiile acestuia, atat la primul contact, cat si pe termen lung. Daca copilul devine retras in prezenta bonei, se fereste sau evita sa o vada, acesta este in mod sigur un semnal de alarma; daca acesta doreste sa o revada, se ataseaza de bona si este vesel in preajma ei, atunci inseamna ca ai facut o alegere potrivita.

Incearca sa fii prezenta la primele intalniri ale bonei cu copilul tau si sa comunci in permanenta cu micutul tau. Invata-l sa iti spuna deschis orice problema sau nemultumire.

Indiferent de optiune, in momentul in care angajezi o bona, trebuie sa fii constienta ca iti lasi copilul in mainile unei persoane straine, de aceea este necesar sa iti iei metode de precautie si sa te asiguri ca bona aleasa prezinta incredere, dragoste pentru copil si rabdare fata de nevoile acestuia.

Autor: Dana SpataruCautaBona.ro in Romania:

Bona Arad I Bona Braila I Bona Brasov I Bone Bucuresti I Bone Constanta I Bona Cluj I Bona Galati I Bone Iasi I Bona Ploiesti I Bona Sibiu I Bona Suceava I Bona Targu-Mures I Bone Timisoara I Bone I Bona part time I Bona interna

Toate sfaturile
CautaMenajera.ro CautaInfirmiera.ro