Interviuri video cu bone

Bone recomandate

Bona BUCURESTI - Maria Creteanu Maria C BUCURESTI .

Vezi toate bonele din orasul tau

La nici un an de la lansarea profilului psihologic, venim in intampinarea parintilor care isi cauta bona online, lansand interviurile video cu bonele.

Vizualizand interviuri video cu bonele, parintii vor alege mai usor, nemaifiind nevoiti sa se intalneasca direct cu persoanele selectate, decat in momentul in care vor sa aiba o discutie ferma.
Si pana acum bonele aveau posibilitatea de a-si pune pe site linkul filmuletului propriu, insa, asa cum era de asteptat, din cauza lipsei de familiarizare cu Internetul si cu sistemele de inregistrare, dar si a unei retineri generale privind folosirea unui material video in vederea prezentarii, acest lucru nu s-a intamplat.
Din dorinta de a oferi un real suport atat parintilor cat si bonelor, am luat initiativa de a chema bonele la sediul nostru pentru a le lua un interviu video.

Consulta lista bonelor din Bucuresti pentru a gasi primele bone cu interviuri video in profil: click aici.

Comunicat de presa: CautaBona.ro lanseaza interviurile video cu bone

Bucuresti- 06 Septembrie 2010 - CautaBona.ro, primul serviciu online de babysitting din Romania, vine in intampinarea parintilor in cautare de bona cu o noua facilitate: interviul video cu bonele.

Interviurile video vin in completarea profilelor bonelor, care contin fotografii, profil psihologic, interviu audio, chestionar online, precum si detalii privind experienta si pregatirea lor profesionala.

Vizualizand interviuri video cu bonele, parintii vor alege mai usor, nemaifiind nevoiti sa se intalneasca direct cu persoanele selectate, decat in momentul in care vor sa aiba o discutie ferma cu acestea.
“Clipul video ofera transparenta si cand vine vorba de limbajul nonverbal sau gradul de emotivitate al persoanei intervievate”, spune Gina Marin, psihologul CautaBona.ro.

“Am profitat de invitatia pe care o adresam bonelor din Bucuresti de a se evalua psihologic la sediul nostru, oferindu-le si posibilitatea de a inregistra cu noi un interviu video.
Consideram ca in acest fel am usurat considerabil procesul de selectie a candidatelor pentru parintii care recruteaza de pe CautaBona.ro. In acelasi timp, bonele care profita de aceasta oportunitate dobandesc implicit o sansa in plus pentru angajare.
Din dorinta de a oferi un real suport atat parintilor cat si bonelor, incercam sa exploatam toate facilitatile mediului online, pentru a oferi un serviciu de babysitting care sa rezolve rapid nevoia parintilor de a-si gasi bona, din confortul propriei case, fara bataie de cap, fara intermediari si la costuri accesibile”, declara Cristina Gheorghitoiu, product manager CautaBona.ro.


CautaBona.ro detine o baza de date de peste 1500 bone si face parte, alaturi de CautaMenajera.ro, CautaInfirmiera.ro si Acasa.ro, din portofoliul Acasa Media.


Cristina Gheorghitoiu - Product Manager CautaBona.ro
Tel: 0752 162 852
http://cautabona.ro


ComunicateDePresa.ro
Interviuri video bone

Interviuri video bone - Feedback parinti

Pentru ca ne dorim sa imbunatatim continuu serviciul CautaBona.ro, astfel incat sa vina in intampinarea necesitatilor parintilor, asteptam parerea ta despre noua facilitate sau sugestii de intrebari pentru interviurile video cu bonele de pe site la adresa carmen.iliescu@cautabona.ro.

Iti multumim.

CautaBona.ro in Romania:

Bona Arad I Bona Braila I Bona Brasov I Bone Bucuresti I Bone Constanta I Bona Cluj I Bona Galati I Bone Iasi I Bona Ploiesti I Bona Sibiu I Bona Suceava I Bona Targu-Mures I Bone Timisoara I Bone I Bona part time I Bona interna

Toate sfaturile
CautaMenajera.ro CautaInfirmiera.ro